Tuomas Tolpo

Rajaportin hieroja Tuomas Tolpo koulutettu hieroja Pispalan valtatie 9, 33250 Tampere puh. 050 568 0735 tuomas.tolpo@gmail.com

  • Hieronta sopimuksen mukaan

Koulutettu hieroja Tuomas Tolpo

Hyvää hierontaa

Tuomas Tolpo
Tule tarpeeseen tai hemmottele itseäsi ja ystävääsi
Rajaportin hoitolassa

Tarjoan klassista hierontaa, urheiluhierontaa ja turvehoitoja yksilöllisesti tarpeitasi ajatellen.

Hoitola sijaitsee Pispalassa Rajaportin saunan sisäpihalla. Hierontaan voitkin tulla kätevästi saunomisen yhteydessä tai muuten vain miten sinulle hyvin sopii.

Hoidot

Klassinen Hieronta
 
Urheiluhieronta
Klassinen Hieronta
 
Urheiluhieronta

Hyvä keino rentoutua ja poistaa lihaksista jännitteitä, jolloin myös verenkierto paranee poistaen päänsärkyä, stressiä ja lihaskipuja. Hieronta toimii tehokkaimmin säännöllisesti otettuna tai kuuri muotoisesti, mutta jo yksikin kerta helpottaa ja tuo hyvän olon.

 

valmistaa lihaksia urheilusuoritukseen lisäten suorituskykyä sekä palauttaen niitä suorituksen jälkeen. Urheiluhieronta poistaa lihaksista jännitteitä ja kuona-aineita. Sillä vaikutetaan lihasten venyvyyteen, nivelten liikkuvuuteen, vammojen ehkäisyyn ja hoitoon sekä yleiseen hyvinvointiin.

Minulla on koulutetun hierojan ammattitutkinto Tampereen Urheiluhierojakoulusta. Toimintaani valvoo Valvira ja minua koskee terveydenhuoltoalan vaitiolovelvollisuus.

Lämpimästi tervetuloa.

Tuomas Tolpo
Puh. 050 568 0735
tuomas.tolpo@gmail.com
Facebookissa arvonta, tarjouksia ja tietoa. Tule tykkäämään! FB