Siiri Koski

Rajaportin akupunktioterapeutti Siiri Koski Akupunktio ja moksibustio, sekä Ayurvedinen pää- ja kasvohieronta Pispalan valtatie 9, 33250 Tampere puh. 044 097 1985 koski.siiri@gmail.com

  • Hoidot sopimuksen mukaan

Perinnesaunahoidot

Perinnesaunotus

Perinnesaunan keskeinen osa on hoitava vihtominen. Se on ennen kaikkea ennaltaehkäisevä, rentouttava ja puhdistava kokemus. Siinä yhdistyvät hieronta, kasvilääkintä ja aromaterapia. Vihtomisen vaikutuksia ovat esimerkiksi stressin lievittyminen, unen laadun parantuminen ja aineenvaihdunnan sekä pintaverenkierron kiihtyminen. Se parantaa nivelten liikkuvuutta ja auttaa lihaksia palautumaan.

Vihtakylvetyksessä käytetään useita erilaisia vihtoja, joilla liikutellaan löylyä sekä toki myös vihdotaan lihaksia. Hoitavassa vihdonnassa käytetään esimerkiksi koivua, tammea, vaahteraa, leppää, haapaa, lehmusta, katajaa ja pihlajaa. Eri puista tehdyt vihdat tuntuvat erilaisilta, lisäksi niissä on toisistaan eroavia ainesosia sekä aromaattisia öljyjä. Vihdonta huipentuu vihtapesuun, jossa saippuaveteen kastetulla vihdalla sivellään ihoa.

Hoitava vihdonta kestää n.20-30min, halutessaan saa pukeutua uimapukuun, mutta välttämätöntä se ei ole.

Hoidot varataan etukäteen, hinta 40 € / hlö. Saunotus voidaan toteuttaa joko Rajaportin pihalla telttasaunassa, tai teltta ja perinnesaunottaja matkustavat tarvittaessa muuallekin.

Saatavilla on erilaisia koknaisuuksia ryhmille, vaikkapa taikasuanoja tai polttarisaunoja.